Spinone Italiano Danmark hvalpe jagthund kennel opdræt familiehund
Finnone – opdræt af Spinone Italiano
Om Finnone 

Velkommen til Finnone

Tak fordi, du kigger forbi Finnone.

Mit navn er Rita Jokinen, og jeg står bag Finnone, som opdrætter Spinone Italiano, en robust og intelligent stående jagthund samt en venlig og blid familieledsager. I 2002 hentede vi den første Spinone hjem til Danmark fra Allevamento dell'Arrone i Italien. Her opdrættes Europas måske flotteste spinoner, og det var derfor naturligt, at vi ville starte med det bedste af det bedste.

Da jeg hentede den første Spinone, Favole dell'Arrone (Alma) hjem fra Italien, gik der ikke længe, før jeg begyndte at savne at have endnu en hund. Derfor hentede jeg Hulda dell'Arrone hjem til Danmark i 2006. Begge hunde har klaret sig fantastisk til udstillinger i både ind- og udland, og i 2008 år besluttede jeg mig for at gå i gang med opdræt af disse dejlige hunde. Og både i 2009 og 2010 kom der fine kuld.

I min egenskab som hundetrimmer gennem snart 40 år, har jeg fået et indgående kendskab til nærmest alle hunderacer, og min kærlighed har i særdeleshed ramt Spinone Italiano. Spinonen har en pels, som kræver en del pleje, og jeg står gerne til rådighed, hvis du har særlige spørgsmål desangående. Jeg har dog lukket min salon for at koncentrere mig om mine hunde. Kontakt mig pr. mail på ritajokinen@yahoo.dk

God fornøjelse på hjemmesiden

Rita Jokinen
Billeder 
Mig og Hulda dell'Arrone.
Katten Mio-Mio, som blev adopteret af Alma i sommeren 2004. Han er en af to katte, der har valgt mig som deres menneske. Begge katte lever fredeligt side om side med hundene.
Min dejlige have, som dog aldrig helt er blevet den samme, efter to italienske damer, Hulda og Alma, flyttede ind.
Finnone v/Rita Jokinen • Elkjærvej 28, 8230 Åbyhøj, Danmark • +45 21 39 44 85 • ritajokinen@yahoo.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net